Klicka här för att börja designa din skylt

Dekaler

Skapa din egen dekal med valfri text och design, eller välj från våra färdigdesignade exempel.

Enkelt att beställa
Snabb leverans
Låga priser
Nöjd kund-garanti
Vi klimatkompenserar!

Populära exempel på dekaler

Created with Fabric.js 3.6.3

Dekaler

360 x 130 mm, Vinyl

108.75 kr

Created with Fabric.js 3.6.3

Dekaler

250 x 250 mm, Vinyl

240.00 kr

Created with Fabric.js 4.5.1

Dekaler

93 x 80 mm, Vinyl

58.75 kr

Created with Fabric.js 3.6.0

Dekaler

318 x 225 mm, Vinyl

150.00 kr

Created with Fabric.js 3.6.0

Dekaler

120 x 40 mm, Vinyl

50.00 kr

Created with Fabric.js 3.6.3

Dekaler

180 x 70 mm, Vinyl

70.00 kr

Created with Fabric.js 3.6.3

Dekaler

250 x 200 mm, Vinyl

125.00 kr

Created with Fabric.js 4.5.1

Dekaler

287 x 97 mm, Vinyl

88.75 kr

Created with Fabric.js 3.6.3

Dekaler

250 x 250 mm, Vinyl

137.50 kr

Created with Fabric.js 3.6.3

Dekaler

360 x 130 mm, Vinyl

116.25 kr

Created with Fabric.js 4.5.1

Dekaler

155 x 154 mm, Vinyl

82.50 kr

Created with Fabric.js 3.6.3

Dekaler

70 x 15 mm, Vinyl

48.75 kr

Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Liknande kategorier

Information om dekaler

Vi erbjuder dekaler, även kallade stickers, klistermärken eller etiketter. Hos oss kan du designa egna bildekaler, fönsterdekaler eller klistermärken för uppmärkning. Köp klistermärken med egen bild eller logotyp och skapa roliga dekaler för hemmet, bilen eller fönstret.

Våra dekaler består av vit PVC-film eller printvinyl. De minsta dekalerna vi erbjuder är 15 x 15 mm och de största är 1200 x 1000 mm.

Ladda enkelt upp färgbilder och/eller lägg till valfri text i Skyltomaten. Våra klistermärken eller dekaler kan även beställas konturskurna. I Skyltomaten väljer du vilken storlek på konturskärning du önskar. Storleken baseras hur mycket yta du önskar kring objektet (din text eller bild). 

En dekal får alltid en bakgrund. Vill man inte att bakgrunden ska synas utan enbart text och bild bör man istället välja en vinyltext.

Användningsområden

Dekaler är ett bra val då man vill skylta med klistermärken i flera färger eller önskar en speciell färg på text eller bild. Exempel på användningsområden är:

Golvdekaler

Vi erbjuder slitstarka dekaler i matt vinyl för golvmontage inomhus i exempelvis butik, köpcentra, flygplats och tunnelbana. Våra självhäftande golvdekaler är slitstarka och tåliga och lamineras med ett golvlaminat som ger ett bra skydd och även är halkdämpande (halkskyddsgrad R10 i enlighet med DIN 51130).

Vill du se exempel på golvdekaler? Klicka här

Bildekaler

Designa bildekaler eller klistermärken till ditt fordon online! Det har aldrig varit enklare att skapa sina egna bildekaler. Med vårt designverktyg kan du utforma din unika bildekal helt efter önskan och behov.

Många företag använder bildekaler för att marknadsföra sina produkter eller tjänster.  Med en fordonsdekal kan du synliggöra ditt budskap eller företag på ett enkelt sätt. Ladda upp egna bilder eller logotyper och marknadsför dig på bästa sätt.   

I Skyltomaten kan du designa dekaler för alla typer av fordon, inte bara för bilen. Skapa en dekal till hästtransporten eller varför inte en cykeldekal? 

Dekaler för uppmärkning

Vid uppmärkning av lådor, förvaringsskåp och annat är dekaler ett enkelt och smidigt sätt att skapa ordning.

Reklamdekaler

En restaurang, butik eller café som vill marknadsföra sig direkt på entrédörren eller i sina skyltfönster kan enkelt göra det med dekaler.

Applicering av dekal

För information om hur man fäster en dekal, se videon här. Skrapan som används i videon skickas med varje beställning.

Dekalerna bör monteras på torra och plana till lätt böjda ytor. Observera att ytan som dekalen ska fästas på ska vara torr samt ren från smuts och fett så börja alltid med att rengöra ytan och avlägsna eventuellt fett.

Vanliga frågor och svar

1. Var finner dekaler användning?

Våra dekaler eller stickers lämpar sig för både inom- och utomhusbruk och kan appliceras på torra, rena och jämna ytor. Dekalerna är hållbara och tål väder och vind. Hos oss kan du göra egna dekaler som till exempel golvdekaler, bildekaler, MC-dekaler, fönsterdekaler, crossdekaler, hjälmdekaler, väggdekaler, dekaler till hästtransporten eller etiketter för uppmärkning med mer.

2. Kan jag beställa transparenta dekaler?

Ja. För dig som inte önskar någon bakgrund erbjuder vi transparenta dekaler. Du kan enkelt ladda upp bilder och lägga till valfri text på din dekal. Välj sedan typ av bakgrund. Om du vill ha en färgad bakgrund väljer du till önskad färg på färgpaletten i Skyltomaten. Vill du endast ha utskurna siffror eller bokstäver rekommenderar vi istället utskuren folie, eller vinyltext.

3. Kan jag beställa konturskurna dekaler? 

Ja. För dig som vill ha figurskurna dekaler, utan kanter eller ram, erbjuder vi en konturskärning i tre olika storlekar. Konturskurna dekaler passar bra för den som vill synas med exempelvis en företagslogga på bilen, för fönsterdekor eller annat. Ladda upp valfri bild eller text i Skyltomaten och figurskärningen anpassas efter dina objekt. 

4. Kan jag ladda upp egna bilder på en dekal?

Ja. Du kan ladda upp egna bilder, logotyper eller välja från befintliga bildmotiv i Skyltomaten. Bilderna kan efter uppladdning förstoras, förminskas och du kan själv välja placering av motivet på dekalen. Dekalerna tillverkas med digitaltryck i flerfärg. 

5. Kan jag beställa bildekaler hos er? 

Ja. Du kan designa dina egna fordonsdekaler eller bilstickers hos oss. Våra dekaler är tillverkade av vädertålig vinyl och lämpar sig både för inom- och utomhusbruk. Till varje leverans skickar vi med en skrapa som du kan använda för att montera dekalen. Se till att ytan dekalen ska fästas på är ren, torr och fri från smuts och fett.

6. Vad kostar en dekal? 

Priset på dekaler varierar beroende på beställmängd, design och storlek. I Skyltomaten kan du se priset under tiden du designar din dekal eller sticker. Vi erbjuder en mängdrabatt som baseras på antalet artiklar. Ju fler artiklar som beställs, desto högre blir rabatten. För att se vilken rabatt som dras av, prova att placera en dekal i kundvagnen och öka sedan antalet.

Tillgängliga fästmetoder

Självhäftande
Självhäftande golv

Vad tycker våra kunder?